aaand action!

Kevät taitaa puskea tuloaan; pakkanen lauhtuu ja pitenevä valoisuus alkaa tuoda jotain tolkkua taas tähän Pohjolan elämään. Myös me Varkaat yritämme tehdä tästä elämästä entistäkin valoisampaa 🙂

Abakuslaiset ovat toivottaneet Varkaat tervetulleiksi heidän sunnuntaiselle sählyvuorolle pelaamaan. Jengi kokoontuu aina sunnuntaisin klo 17-18! Eli jos mieli tekee säbäillä, niin sisäpelikengät ja juomapullo laukkuun ja suunta kohti U1-liikuntasalia.

Helmikuun neljännellä viikolla Varkaat ja muut Jyväskylän opeopiskelijat reissaavat  Kajaanin Talvipäiville kohtaamaan ympäri maan yhteen kokoontuneita valtakuntamme tulevia opettajia!  Luvassa varmasti mielettömiä seikkailuja! Blogimme etsiikin tällä hetkellä Varkaiden jäsentä, joka on osallistumassa Talvipäiville ja voisi rustailla Varkaiden blogiin mieleenpainuvimmat Talvipäivä-elämykset. (Lisätietoa terhi.t.komulainen @ jyu.fi)

Jos Talvipäivät jää tänä vuonna välistä, ei hätää, sillä jokainen pystyy ottamaan osaa kampuksella järjestettäviin pre-talvipäiviin ja pääsemään edes hiukkasen samoihin atmosfääreihin!

Suloisia talvipäiviä jokaiselle!
Ja hulvattomia Talvipäiviä heille, jotka Kainuuseen matkaavat! 

PS.Tiedämme, että joukoissamme on luovia taiteilijoita, joilla olisi varmasti silmää suunnitella Varkaille usi haalarimerkki. Toimita luonnoksesi Varkaiden hallitukselle tai paljasta kaverisi, jos luulet, että hänellä olisi potentiaalia taiteilla merkki koreilemaan vihreisiin vetreisiin haalareihimme!

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s