Lapsiparkki Rakentaminen ja Talotekniikka -messuilla 9.-10.3.

Varkaat ry järjesti jo toisen kerran Rakentaminen ja Talotekniikka -messujen Lapsiparkin Jyväskylän  Paviljongissa. Tänä vuonna Varkaista oli paikalla kahtena päivänä yhteensä 13 innokasta talkoolaista. Messupäivät kuluivat hyvin leppoisasti -mitä nyt yhdet lasten kengät pääsivät vahingossa vaihtumaan, mutta nekin saatiin järjestettyä takaisin oikeille omistajilleen.

Sihteerikkö valmiina vastaanottamaan lapsia.

Lapset näyttivät viihtyvän Lapsiparkissa todella hyvin ja vanhempien hakiessa moni olisikin vielä halunnut jäädä pidemmäksi aikaa leikkimään. Tämä ei toki ollut mikään ihme, sillä lapsille riitti monen moista tekemistä kuten pelailua, piirtämistä ja askartelua. Näiden lisäksi myös muun muassa kasvomaalaus, hyppynarun hyppiminen ja ilmapallot muodostuivat lasten suosikeiksi.

Tarjolla oli laaja valikoima materiaaleja, jotka inspiroivat askarteluun.

Kasvomaalauksessa riitti lapsia välillä jonoksi asti.

Varkaiden talkoolaiset saivat nauttia kumpanakin messupäivänä Paviljongin maittavan lounaan ja jokainen saa aherruksestaan myös työtodistuksen. Talkoolaiset kiittelivät erityisesti sitä, että lasten vastaanotto- ja hakutilanteista sai hyvää kokemusta vanhempien kohtaamiseen. Kokonaisuudessaan Lapsiparkin järjestäminen on ollut niin loistava ja toimiva tapahtuma, että siitä on päätetty tehdä perinne. Ei siis muuta kuin ensi vuonna jälleen Lapsiparkkia järjestämään!

– Sanni

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s