Kevättä rinnassa

Varkaat kevätkokoustivat keskiviikkona F-rakennuksessa Riku Mannisen johdolla. Ohjelmassa oli viime kauden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vahvistaminen. Näiden lisäksi vanhat, ahkerasti puolitoista vuotta pestissään olleet, hallituslaiset vapautettiin vastuustaan! Nyt te kauden 2011-2012 hallituslaiset olette ihan virallisesti vapaita ja vastuuttomia. Viime kaudella taloutemme jäi reilusti plussan puolelle, joten tällä kaudella rahaa yritetään kuluttaa yhtä hyvin kuin talousarviossa on suunniteltu.

Viime kausi oli meillä hallituslaisilla poikkeuksellinen, kun säännöt vaihtuivat. Siksi toimikausi oli tavallista pidempi. Nykyiset hallituslaiset ovat pestissään kalenterivuoden, tammikuusta  joulukuun loppuun. Uusi hallitus valitaan kuitenkin jo loppusyksystä, jotta heillä on mahdollisuus tutustua hallitustoimintaan. Jos siis hallitusjutut kiinnostaa, niin ole ensi syksynä valppaana.

Pakollisten juttujen lisäksi kevätkokouksessa kuunneltiin tietysti myös asianmukaista musiikkia, kuten Pariisin Kevättä ja Muumien Kevätlaulua, sekä herkuteltiin taloudenhoitajamme Sannin tekemillä leivonnaisilla. Meininki ei siis ollut liian vakavaa!

Kuva

Riku ja Ilona

Kuva

Annu ja Satu ja Pariisin Kevät raikaa.

– Vilja

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s