Opetuksen arviointikyselyn puintia!

Syksy on lähtenyt käyntiin – Jyväskylässä sataa vettä ja puut ovat kauniissa väriloistossa –, mutta muistatko vielä kevättä. Vanhoille jäsenille muistutukseksi ja uusille tiedoksi:

Varkaiden hallituksen palautetyöryhmä kokosi Korppiin tehdyn Opetuksen arviointikyselyn perusteella kaikilta varhaiskasvatustieteen opiskelijoilta palautetta mm. opinnoista, opetuksesta, kurssien järjestyksestä ja järjestämisestä, harjoitteluista ja opintojen mielekkyydestä. Keväällä palautetyöryhmä kokosi arviointikyselyn tulokset 63 sivuiseksi nivaskaksi ja välitti nivaskan niin varkaiden hallitukselle kuin opettajien pedagogiselle työryhmälle.

Tiistaina 8.10 Varkaiden hallitus kutsuttiin pedagogisen työryhmän kokoukseen kertomaan opiskelijoiden näkemys siitä, mitkä ovat tällä hetkellä opetuksemme tärkeimmät kehittämiskohteet ja vahvuudet. Hallituksesta minä (koulutuspoliittisena vastaavana) ja Satu (puheenjohtajana) teimme Opetuksen arviointikyselyn* pohjalta PowerPoint-esityksen, jonka esittelimme kokouksessa. (Vastoin hyvien luentojen periaatteita kävimme 34 diaa läpi tunnissa – varsin tiiviinä, mutta asiarikkaana pakettina. :D)

kuva

Eikä kaikki vielä siinä: Pedagogisen työryhmän opettajat tulevat esittelemään Opetuksen arviointikyselyn perustalta tekemämme PowerPointin yksikkömme henkilöstökokouksessa! Tämä on suuri kädenojennus opettajilta ja samalla myös osoitus siitä, että meidän yksikössämme opetuksen kehittämisessä halutaan kuulla myös opiskelijoita.

Nyt onkin juuri oikea aika vaikuttamistyölle koulutuspolitiikan saralla, sillä opintojemme opetussuunnitelmaa ollaan uudistamassa! Se mihin suuntaan opetussuunnitelmaa viedään, on myös opiskelijoista kiinni. Siispä aivan valtavan suuri ja lämmin kiitos Opetuksen arviointikyselyyn vastanneille. Ilman teitä tätä ei nyt olisi ja meillä vähemmän työkaluja vaikuttamiseen. Jatketaan siis yhdessä palautteen antamista ja opintojemme kehittämistä.

Pallo on nyt heitetty opettajille. Katsotaan millaisena se tulee takaisin ja jatketaan vaikuttamista!

– Marja

*sekä Varkaiden viiniä ja valitusta, teetä ja terveisiä, siideriä ja surkuttelua, kaljaa ja kalitusta-illan 6.3., SOOLin tavoitteet opettajan koulutukselle 2013–2016-ohjelman ja Jyväskylän yliopiston tutkintosäännön

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s