Terveisiä uudelta hallitukselta!

JYY:n seminaarikoulutus oli viime viikonloppunaja nytmeidät uudet hallituslaiset on perehdytetty omiin vastuualueisiimme. Itse opin JYY:n seminaarikoulutuksessa enemmän ainejärjestön sujuvasta toiminnasta ja tarkemmin erilaisesta viestimisestä hallituksen ja jäsenistön välillä.Minävastaan siis viestinnästä eliVarkaiden blogista ja sähköpostilistasta.

Uusi hallitus on innolla käymässä kiinni uusiin haasteisiin, esimerkiksi koulutuksemme uuteen opetussuunnitelmaan. Olemme alkaneet kokoustamaan puheenjohtajamme Marjan johdolla ja viimeisen kokouksen suurimpia aiheita olivat:

  • SOOLin talvipäivät Joensuussa
  • Koulutuksemme opetussuunnitelmauudistus
  • Varkaiden kevätkokous
  • Keskusteluiltaman järjestäminen

Varkaiden jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokouksiamme, joita järjestetään noin joka toinen viikko. Varsinkin maaliskuussa järjestettävään kevätkokoukseen on suotava tulla paikalle, sillä se on ensimmäinen 2014 vuoden sääntömääräinen yhdistyksen kokous (syksyllä on toinen eli syyskokous). Kevät- ja syyskokouksissa poikkeuksellisesti jäsenistö päättää. Kevätkokouksessa hyväksytään vuoden 2013 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä annetaan vastuu vapaus edelliselle hallitukselle. Kevätkokouksessa myydään myös haalarimerkkejä ja on tarjolla hyvää syötävää.

Katso vielä uuden hallituksen jäsenet kohdasta ”Toiminta”, jotta tiedät ketkä jäsenten asioista päättävät. Jos sinulla on ehdotuksia, ideoita tai asiaa hallitukselle, kerro se meille kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen Varkaat@gmail.com tai antamalla palautetta Anna palautetta -laatikkoon sivun yläosassa.

-Kaisa

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s