Verkostoitumisilta

Hallitustoiminta ei ole aina vain kokouksia, pöytäkirjoja, suunnittelua ja tapahtumien järjestämistä (okei, on tämä toiminta paljon muutakin!). Eilen kuitenkin olimme Pörssin järjestämässä hallitusten verkostoitumisillassa Bra:ssa. Melkein koko hallitus oli kasassa, sillä vain muutaman piti jättää tämä ilta väliin kiireiden takia. Alkuiltaa vietimme Juulian luona, jossa sielläkin oli jo mukava fiilis. Jotenkin todella hauskaa tutustua enemmän näihin loistaviin ihmisiin. Siitä porukalla Bra:han yhdeksäksi. Heti alussa jokainen sai nimitarran paitaansa kiinni. Tarjolla oli pientä purtavaa, kuten erilaisia sipsejä, keksejä ja karkkia. Bra oli täynnä sektorikohtaisia nurkkauksia, joihin kokoonnuimme. Esimerkiksi tapahtuma- ja liikuntavastaavat olivat omissa pöydissään kuin myös kopo-vastaavat. Itse sihteerinä vaihdoin ajatuksia muiden sihteereiden kanssa. Keskustelimme varasihteeristä, kokouskäytänteistä, pöytäkirjoista, kokousterkuista ja ihan yleisesti fiiliksestä. Virallinen osuus oli hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia.

Ilta ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan jatkoimme hyvän musiikin, seuran ja juoman parissa omalla hallitusporukalla. Fiilis oli erittäin jees! Tanssilattialla treenasimme päiväkotimaailmaan liittyviä tanssiliikkeitä. Ainakin kurahaalarit ja palomiehenpaketit tulivat tutuiksi 😉 Näistä voi kysellä lisää esimerkiksi Ilonalta tai Laurilta!

Kaikki hyvä päättyy aikanaan ja näin keskellä viikkoa myös ajoissa. Opiskelijan arki jatkui tänään opiskeluosuudella, mutta erittäin hyvillä fiiliksillä tällaisen illan jälkeen. Voitte varmasti uskoa, että näiden ihmisten kanssa on mukavaa tehdä töitä samassa hallituksessa 🙂

Luin juuri eilen palautteen, että mukavaa, kun blogiin on ilmestynyt enemmän kuvia viime aikoina. Pidetään samaa linjaa yllä, joten tässä teille vähän kuvia:

KuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuvaKuva

 

 

Heidi + ihanat hallituskamut

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s