Järjestökurssilla

SOOLin ja OAJ:n järjestökurssi (tunnetaan myös nimellä järkkäkurssi) saapui maaliskuun kolmantena viikonloppuna Jyväskylään! Tämä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä kurssi, joka kokoaa yhteen ainejärjestöaktiiveja ope-ainejärjestöistä ympäri Suomen. Kokonaisuudessaa meitä taisi olla paikalla reilut 80 (Varkaista mukana olivat Ilona, Sanni ja Heidi), SOOLin hallitus ja pääsihteeri Markus Ropponen. Paljon uusia kontakteja ja mielenkiintoisia ihmisiä. Viikonloppua voisi lyhyesti kuvata sanalla huikea.

Kuva

 

Kuva

Kuva

Lauantaina saavuimme Paviljonkiin klo 11 maissa. Aamupalan jälkeen meidät toivotettiin tervetulleiksi ja kuulimme ajankohtaisista asioista, joita SOOLissa tapahtuu. Meidän kannalta erittäin hienoja asioita, sillä he ottivat tällä viikolla kantaa uuden varhaiskasvatuslain työryhmän esitykseen. Tuon kannanoton voit lukea tästä: http://www.sool.fi/ajankohtaista/?E22281=/%40News/581893. Hyvä SOOL! Päivä jatkui lounaan ja luentojen merkeissä. Iltapäivään kuului ehkä kurssin mielenkiintoisin osuus nimittäin työskentely workshopeissa. Itse osallistuin viestinnän ja houkuttelevan ainejärjestön työpajoihin. Erittäin antoisaa keskustelua syntyi molemmissa työpajoissa, joista sai paljon uusia ideoita meidän Varkaiden toimintaan!

Ennen iltaohjelmaa saunoimme Sokos Hotellille. Illallinen on aina tämän kurssin yksi parhaimmista osuuksista! Ruoka oli erittäin herkullista, mutta ennen kaikkea se fiilis siellä salissa! Ei vain voi sanoin kuvata, vaikka kuinka yrittäisi. Annokset kuvasin, sillä niin kauniita ne olivat. Mainitsinko jo herkullisuuden:) Ilta jatkui hyvän seuran ja juoman merkeissä Jyväskylän yössä. Ennen kuin käytän superlatiivit loppuun, niin en tähän kohtaan lisää ainuttakaan. Sanomattakin selvää millaisessa tunnelmassa ilta/yö sujui!

Kuva

Kuva

 

Kuva

 

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Sokos Hotellin aamupala ei pettänyt ja unikin maistui. Sunnuntaina koulutus jatkui, vaikka yleinen tunnelma oli hieman väsyneempi. Ohjelmassa oli palautteen antamista ja lisää viestintää. Kurssi päättyi erinomaisessa hengessä. Puhuimme SOOLin tulevasta liittokokouksesta, jossa valitaan uusi hallitus seuraavaksi vuodeksi. Toivottavasti saamme Jyväskylästä hienon edustuksen SOOLin hallitukseen seuraavanakin vuotena!

Järjestökurssi kouluttaa ainejärjestöaktiiveja myös ensi syksynä. Varkaiden hallituksesta pääsee silloinkin kolme (uutta) hallituslaista kurssille. Ehkä juuri Sinä haluat olla ainejärjestötoiminnassa mukana ensi kaudella ja osallistua tähän koulutukseen? Ei ole väliä monettako vuotta opiskelet tai oletko ollut järjestötoiminnassa aikaisemmin mukana. Tärkeintä on halu vaikuttaa ja olla mukana!

Tässä vaiheessa suuri kiitos SOOLille ja OAJ:lle loistavasta kurssista!

Heidi

 

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s