Kokousterkut # 13

Moikkamoi!

Meidän sähköpostilistalle on liittynyt uusia opiskelijoita niin kerrataan lyhyesti näiden kokousterkkujen idea. Varkaat ry:n hallitus kokoustaa noin kahden viikon välein. Näihin kokouksiin ovat kaikki jäsenet (eli kun olet maksanut 6 euron jäsenmaksun meidän tilille) tervetulleita. Toinen kätevä tapa on lukea kokouksessa käsitellyt asiat näistä kokousterkuista. Sihteerinä kasaan teille pääkohdat ylös niin tiedätte mitä milloinkin tapahtuu!

Mistä kaikesta hallitus eilen keskusteli?

  • FUKSISAUNA 2014 – voi kyllä! Uudet fuksit pääsevät nauttimaan Opinkiven saunan lämmöstä maanantaina 8.9 eli jo toisella opiskeluviikolla. Tätä ennen luvassa on rastirata ympäri kampusta. Ja jottei nälkä ole liian kova niin hemmottelemme teitä ruuallakin! Kaikki fuksit mukaan, sillä maanantaina pidetään hauskaan 😉 ps. Saunajuomat sallittuja!
  • VUOSIJUHLAT 2015 – voi kylläkylläkyllä! Varkaat ry täyttää ensi vuonna kunnioitettavat 20 vuotta. Siispä järjestämme kauan odotetut vuosijuhlat. Paikan ja päivämäärän varmistuttua kokoamme vuosijuhlatiimin, johon toivomme paljon osallistujia jokaiselta vuosikurssilta. Tästä tulee syyskuussa lisää infoa!
    Kampuksen kentällä tapahtuu 1.10, kun Varkaat treenaavat tietämystään ulkoleikeistä. Hyvä tilanne tulla nappaamaan muutama uusi leikki takataskuun harjoitteluja ja työelämää ajatellen.
  • HALLITUSTREFFIT – siis mitkä? Joka kuukauden ensimmäisellä viikolla on mahdollisuus tavata hallituksen jäseniä, keskustella mistä vaan maan ja taivaan välillä sekä ostaa haalarimerkkejä. Lokakuun treffit ovat 1.10 klo 16-17 Cafe Librissä eli tuttavallisemmin kirjaston kahvilassa. Ehkä nähdään siellä?
  • Tee hyvää ja luovuta verta yhdessä muiden varhaiskasvattajien kanssa 22.9 klo 16. Hyvinvointivastaajamme Nadja kertoo teille tästä myöhemmin lisää!
  • Kulttuurivastaavallamme Pauliinalla oli runsaasti ideoita syksyn varalle. Kerromme heti, kun tiedämme millaisesta kulttuuritoiminnasta pääset Varkaiden jäsenenä nauttimaan. Stay tuned!
    Siitä se uusi kouluvuosi taas starttasi – tsemppiä kaikille! Palaan kokousterkkujen muodossa taas kahden viikon päästä.

Sihteerinne,
Heidi Järvenpää

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s