Varkaat kiireisinä

Tällä viikolla hallitus on erityisen aktiivisena kuulemaan ja näkemään jäsenistöään. Toivommekin, että myös te lähdette liikkeelle tapaamaan meitä!

Huomenna tiistaina HALITUS KOKOUSTAA JÄSENISTÖN KANSSA. Tervetulleita ovat kaikki Varkaiden jäsenet ja erityisesi te, jotka olette kiinnostuneita tulevasta hallituskaudesta taikka vuosijuhlatiimistä. Hallituksen kokous alkaa klo 16.30 ja paikkana toimii luokka F105 (S-rakennuksen vieressä). Tästä tarkemmin myös facebookissa https://www.facebook.com/events/758906017489264/?fref=ts . Odotamme todella teitä jäseniä kokoukseemme, voin luvata ettei tiedossa ole kuiva kokous! Joten tulkaa ihmeessä paikalle, kun ääntänne halutaan kuulla!

Keskiviikkona klo 16-17 Cafe Librissä eli tuttavallisemmin yliopiston kirjaston kahvilassa järjestetään HALLITUSTREFFIT. Hallitustreffit eivät ole mitkä tahansa treffit, vaan huikea mahdollisuus päästä vaihtamaan kuuluumisia Varkaiden hallituslaisten kanssa ja tutustumaan Varkaiden toimintaan. Hallitustreffeillä voit rupattelun merkeissä liittyä jäseneksemme, ostaa haalarimerkkejä tai hakea varkaiden lukuvuositarran opiskelijakortteihin. Nämä kolme asiaa eivät kuitenkaan ole hallitustreffien tarkoitus, vaan tarkoituksena on  tuoda Varkaiden hallitusta lähemmäksi jäsenistöä. Siksi rennon yhdessähengailun lisäksi on mahdollista ja suotavaakin tuoda palautetta, ideoita ja toiveita hallitukselle, jotta osaisimme paremmin kehittää toimintaamme teidän, jäsenistömme, toiveiden mukaiseksi.

Hallitustreffien jälkeen on hyvä suunnata kampuksen kentälle reippailemaan yhdessä muiden varkaiden kanssa! Kaikki pitämää yhdessä kivaa! https://www.facebook.com/events/1418814425024268/?fref=ts

Jos sinulta puuttuu varkaiden JÄSENTARRA kortistasi, nyt on mahdollisuus tulla hakemaan sellainen joko hallituksen kokouksesta tai hallitustreffeiltä. Mitä tämä jäsentarra sitten hyödyttää? Sillä saa esimerkiksi varkaiden omista haalarimerkkejä hieman alennusta.  Lisäksi suunnitteilla on yhteistyökuvioita yritysten kanssa, joten tulevaisuudessa jäsentarralla saattaa saada hieman alennusta myös muualta. Tästä informoimme myöhemmin lisää!10617596_10204089169642868_201724064_n– Kaisa ja Senni

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s