Varkaiden hallitukseen 2015

Jyväskylän yliopiston varhaiskasvattajien ainejärjestö Varkaat ry etsii uusia jäseniä hallitukseen kaudelle 2015. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta ainejärjestötoiminnasta tai rekisteröidyn yhdistyksen hallituksesta. Tärkeää on, että sinulla on halua olla mukana hallituksen toiminnassa! Tehtävään sitoudutaan aina vuodeksi kerrallaan. Palkkaa sinulle ei makseta, mutta rahallista korvausta arvokkaampana saat kokemusta vastuutehtävästä toimimisesta, muutaman opintopisteen ja merkinnän ansioluetteloosi.

Valitsimme uuden hallituksen syyskokouksessamme 18. marraskuuta, jonne juuri Sinä olet tervetullut! Mieti valmiiksi mitä pestiä/pestejä olisit halukas hakemaan. Etsimme uusia henkilöitä jokaiseen vastuualueeseen!

Tässä vastuutehtävien esittely 1/3. Vastuutehtävät on jaoteltu hallituksessa toimivien tiimien mukaisesti.

PUHEENJOHTAJA
Haluaisitko kehittää johtajuus- ja organisointitaitojasi? Onko sinulla näkemystä siitä, millainen ainejärjestö Varkaat ry:n tulisi olla? Oletko yhteistyökykyinen ja valmis kehittämään itseäsi?
Puheenjohtajan pesti tuo mukanaan valtaa ja vastuuta. Puheenjohtaja pitää ainejärjestön lankoja käsissä. Hän johtaa hallituksen kokouksia ja pitää huolta, että hallitus toimii yhdistyslain, Varkaat ry:n sääntöjen, toimintasuunnitelman ja talousarvion mukaisesti. Näiden lisäksi hän huolehtii hallituksensa ilmapiiristä. Puheenjohtajan pesti antaa kokemusta johtamisesta, opettaa organisointitaitoja ja yhdistystoimintaa. Lisäksi saat valmiuksia työelämän haasteisiin.

VARAPUHEENJOHTAJA
Puheenjohtajan oikea käsi, jonka tehtävänkuva voi olla hyvin monipuolinen. Tärkeää on mitä Sinä ja hallituksen puheenjohtaja olette sopineet. Mikäli puheenjohtaja ei voi pitää kokousta niin vastuu siirtyy varapuheenjohtajalle.

SIHTEERI
Onko läppärin näpyttely sinulle luontevaa? Hallitsetko kirjoittamisen, mutta voisit kehittää taitojasi? Oletko tyypillinen nainen eli multitasking on sinulle tuttua? Toki tämä henkilö voi olla mieskin! Sihteerinä päävastuusi ovat pöytäkirjat, kokousterkkujen lähettäminen sähköpostitse sekä aktiivinen osallistuminen hallituksen kokouksiin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sihteerinä toimimisesta.

TALOUDENHOITAJA
Oletko suurluokan rahankäyttäjä? Haluatko päästä pyörittelemään massivisia mammonamääriä ja huumaantua vallantunteesta?
Tervetuloa toteuttamaan syvimpiä haaveitasi! Taloudenhoitajana tehtäväsi ovat kirjanpidon ja laskuliikenteen ympärillä. Aikaisempaa kokemusta rahastonhoidosta tai yhdistystoiminnasta sinulla ei tarvitse olla. Tarvitset mukaasi vain ripauksen mielenkiintoa ja hitusen kärsivällisyyttä. Lisäksi vaadimme työtehtävään sitoutumista tulevaksi vuodeksi.

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s