Varkaiden hallitukseen 2015

Pestien esittelyt 2/3, jotka vastaavat edunvalvonnastamme.

JÄSENISTÖVASTAAVA
Oletko hieman utelias? Haluatko ensimmäisenä tietää, ketkä kaikki ovat liittyneet Varkaisiin? Tykkäätkö välillä istuskella koneella ja naputella tietoja ylös?

Jäsenistövastaava pitää yllä Varkaiden jäsenrekisteriä ja vastaa jäsenyyteen liittyvistä asioista ja ongelmista. Kokouksissa hän ilmoittaa uudet jäsenet hyväksyttäviksi. Hän on myös vastuussa jäsentarroista ja niiden jakamisesta jäsenille. Jäsenistövastaava tekee yhteistyötä erityisesti taloudenhoitajan, sähköpostivastaavan ja merkkivastaavan kanssa. Jäsenistövastaavan pesti on uusi, joten sitä voi vielä muokkailla omannäköisemmäksi ja esimerkiksi jäsenistölle läheisemmäksi! 🙂

SOOL-VASTAAVA
SOOL-vastaavana toimit linkkinä Suomen opettajaksi opiskelevien liiton ja jäsenistömme välillä. Pysyt ajan tasalla alaamme liittyvissä ajankohtaisissa asioissa välittämällä SOOL-uutisia sähköpostilistallemme. SOOL-vastaavana pääset harjoittelemaan myös organisointitaitojasi SOOLin Talvipäivien ilmoittautumisen kautta.

KOULUTUSVASTAAVA
Oletko aina halunnut tietää jostakin varhaiskasvatuksen teemasta tai menetelmästä enemmän kuin mitä koulutuksessamme kerrotaan? Ajatteletko, että kyseisen aiheen tuntemisesta olisi muillekin varhaiskasvattajille hyötyä tulevassa työssä? Tällöin koulutusvastaavan pesti on juuri sinua varten!

Ainejärjestömme pyrkii järjestämään jäsenilleen erilaisia koulutusiltamia, kursseja ja työelämäiltoja. Koulutusvastaavana tehtävänäsi onkin suunnitella ja toteuttaa tämänkaltaisia tapahtumia yhdessä muiden hallituslaisten kanssa.

KOPO-VASTAAVA
Oletko kiinnostunut opiskelijoiden oikeuksista ja valmis auttamaan kanssaopiskelijoitasi? Oletko innokas tekemään yhteistyötä niin tiedekuntamme, laitoksemme ja yksikkömme/oppiaineemme henkilökunnan kanssa? Hyvä, sillä sinusta voi tulla seuraava kopomme eli koulutuspoliittinen vastaavamme! Tehtävänäsi on ajaa varhaiskasvatuksen opiskelijoiden etua, viedä palautetta opiskelijoilta henkilökunnalle ja osallistua opinto- ja tiedevaliokunnan kokouksiin.

HYVINVOINTIVASTAAVA
Kiinnostaako sinua erilaiset sosiaalipolitiikkaan liittyvät asiat kuten asuminen, toimeentulo, terveys ja tasa-arvo? Haluaisitko olla kuulemassa, mitä muutoksia on suunnitteilla esimerkiksi alati murroksessa olevaan opintotukeen? Hyvinvointivastaavana pidät huolta jäsenten eduista! Tehtäväkuvaan kuuluvat esimerkiksi Varkaiden VeriRyhmän verenluovutusretket ja sosiaalivaliokunnan kokouksiin osallistuminen.

BLOGI- JA SÄHKÖPOSTIVASTAAVA
Asuuko sisälläsi pieni bloggaaja? Haluaisitko päästä kertomaan jäsenistölle tulevista tapahtumista ensimmäisenä? Sähköposti- ja blogivastaajana sinun vastuullasi on viestin välittäminen hallitukselta jäsenistölle, joten sinun on hallittava hyvät kirjoitustaidot. Viestimiskanavia ovat mm. Facebook, blogi ja sähköposti. Ethän halua, että sähköpostimme täyttyvät turhilla viesteillä? Sinun tehtäväsi on välittää tärkeiksi koetut viestit Varkaiden sähköpostilistalle.

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s