Varkaiden hallitukseen 2015

Tässä vielä 3/3 hallituspestien esittelyistä. Nämä pestit kuuluvat tapahtumatiimiin hallituksessamme. Alla on siis lueteltuna kaikki ensi hallituskauden pestit. Löydät varmasti jonkin sinua koskevan vastuualueen ja voit halutessasi valita joko pienemmän vastuualueen tai mahdollisesti vaikka kaksikin vastuualuetta itsellesi. Nämä vastuualueet siis jaetaan 18.11. SYYSKOKOUKSESSAMME, josta saittekin tänään pienen infopläjäyksen sähköposteihinne. Tässä vielä linkki tapahtuman facebook-sivuille.

TAPAHTUMAVASTAAVA
”BILEEEEET!!” Nautitko erilaisten tapahtumien organisoinnista? Oletko kaveripiirissäsi se, joka aina järjestää porukalle ohjelmaa? Jos olet aktiivinen, luova, hullu ja haluat tutustua uusiin ihmisiin yhteistyön merkeissä, saatat olla etsimämme henkilö! Tapahtumavastaavan tehtäviin kuuluu ainejärjestön eri tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Tapahtumavastaavana teet paljon yhteistyötä myös muiden ainejärjestöjen ja yritysten kanssa.

LIIKUNTAVASTAAVA
’’Must on tulluu urheiluhulluu!’’ Ja ei haittaa vaikka ei olisikaan, pääasia kun liikuntajutut kiinnostavat.
Liikuntavastaavana pääset ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia liikuntatapahtumia, oli se sitten pyöräretki Pandalle tai liikuntakurssi. Liikuntavastaava hoitaa liikuntavuoroa yhdessä muiden kasvisainejärjestöjen liikuntavastaavien kanssa ja osallistuu liikuntavaliokunnan kokouksiin. Nyt siis hikinauhat otsalle!

KULTTUURIVASTAAVA
Oletko kiinnostunut musiikista, kuvataiteesta tai elokuvista? Asuuko sinussa pieni organisaattori, joka pitäisi päästää valloilleen? Kulttuurivastaavana pääset vaikuttamaan ainejärjestösi toimintaan ideoimalla kulttuuritapahtumia sekä esimerkiksi askartelu- ja leffailtoja jäsenistölle.

YMPÄRISTÖVASTAAVA
Ovatko ympäristöasiat sinulle tärkeitä? Haaveleitko ilmastonmuutoksen pysäyttämisestä, valtameren muovilautan hävittämisestä ja jääkarhujen pelastamisesta?
Tähän vastuualueseen kuuluu ainejärjestön ympäristöystävällisyydestä huolehtiminen sekä ympäristötapahtumien suunnittelu ja niihin osallistuminen. Lisäksi olet vastuussa Kasvistosta yhdessä muiden ympäristövastaavien kanssa sekä pääset osallistumaan ympäristövaliokunnan kokouksiin.
 
KV-VASTAAVA
Mikäli kansainvälisyys, vaihtarit ja uusiin kulttuureihin tutustuminen tuntuvat sinusta kiinnostavilta, niin kv-vastaava voi olla pestisi! Englannin kielen huippuosaaja sinun ei tarvitse olla, mutta kiinnostusta varhaiskasvattajien vaihtareita kohtaan olisi suotavaa löytyä.

TUTOR- JA FUKSIVASTAAVA
Oliko fuksivuotesi niin huikea, että haluat kokea sen uudelleen? Olisiko mukavaa tehdä yhteistyötä tutoreiden kanssa? Tässä on loistava tilaisuus tutustua uuteen vuosikurssiin ja opastaa heitä yliopistomaailman saloihin. Tärkein tehtäväsi on toimia linkkinä fuksien, tutoreiden ja hallituksen välillä.

YRITYSYHTEISTYÖVASTAAVA
Oletko taitava neuvottelija? Kiinnostaisiko sinua yhteyden ottaminen yrityksiin? Pestiin kuuluu yhteistyökuvioiden solmiminen yritysten kanssa, jotta saisimme jäsenillemme jäsenetuja. Myös haalareiden hankinta yhdessä fuksien kanssa kuuluu sinun vastuullesi.

MERKKIVASTAAVA
Kiinnostaisiko sinua kenties suunnitella ja toteuttaa uusia haalarimerkkejä? Hiphei, tämä homma on sinua varten! Merkkivastaava pitää hyvää huolta kaikista haalarimerkeistämme sekä käteiskassasta. Jos jotkut merkit käyvät vähiin, hän tilaa niitä lisää. Myös uusia merkkejä voi toteuttaa! Lisäksi merkkivastaava myy haalarimerkkejä tapahtumien yhteydessä.
 
SOOL-/ YHTEISTYÖVASTAAVA
Tehtäviin kuuluu toimia linkkinä Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOLin) ja jäsenistömme välillä sekä yhteydenpito toisten ainejärjestöjen kanssa – esimerkiksi Tampereen lastentarhanopettajaopiskelijoiden ITU ry:n kanssa.
Pysyt ajan tasalla alaamme liittyvissä ajankohtaisissa asioissa välittämällä SOOL-uutisia sähköpostilistallemme sekä pääset harjoittelemaan organisointitaitojasi SOOLin Talvipäivien ilmoittautumisen kautta.

 
VARAJÄSEN
Oletko kenties jo ollut hallituksessa mukana, mutta et aivan vielä malttaisi päästää irti? Vai oletko muuten niin kiireinen opiskelija, että oman vastuualueen ottaminen tuntuu liian suurelta harppaukselta? Hallituksen varajäsen voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

-Kaisa

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s