Kokousterkut 24.2.

Heippa varkaat!

Erittäin hauskoista talvipäivistä aletaan pikkuhiljaa toipua. Blogistamme löytyy hallituksen fiilistelyt talvipäivistä. Täytyy myös muuten sanoa, että saimme talvipäivillä neljä uutta haalarimerkki-ideaa, kiitos niistä! Haalarimerkki-ideoita esiteltiin tänään kokouksessa ja myöhemmin selviää, mitkä niistä toteutetaan!
Tänään varkailla oli hallitustreffit kasvistossa, johon ei valitettavasti eksynyt ketään hallituksen ulkopuolisia jäseniä. Hallitustreffien jälkeen oli kauden neljäs kokous Ylä-Ruthilla, jonka pääkohdat olivat:

SOOLIN TEEMASEMINAARI 6.3. klo 10–17 Musicalla
SOOLin teemaseminaari järjestetään nyt Jyväskylässä. Aiheena on erityispedagogiikka ja esillä on useita erilaisia näkökulmia ja teemoja kuten inkluusio, erilaiset oppijat, kolmiportainen tuki, musiikkiterapia, vuorovaikutus ja oppilaan kohtaaminen. Abakus on pyytänyt osallistujia miettimään etukäteen kysymyksiä paneelikeskusteluun varhaiskasvatuksesta ja erityispedagogiikasta.
Virallinen ilmoittautuminen SOOLin sivuilla 3.3. mennessä: www.sool.fi/jasenelle/teemaseminaarit . Seminaari on kaikille ilmottautuneille SOOLin jäsenille ruokailuineen on maksuton.
Seminaarin ohjelma:www.sool.fi/jasenelle/teemaseminaarit

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/343594362508856/?fref=ts

LAPSIPARKKI  7.-8.3. Jyväskylän Paviljonki

Tästä olettekin saaneet juuri sähköpostia, katso lisätietoja sieltä. Viime vuoden tunnelmia lapsiparkista voit katsoa blogistamme: https://varkaatblog.wordpress.com/2014/03/16/lapsiparkki/

VUOSIJUHLAT 13.3. klo 18 Priimuksella
Vuosijuhlillemme osallistuu yhteensä 141 juhlijaa. Vuosijuhlatiimi on tehnyt paljon töitä vuosijuhlien eteen ja homma alkaa olla juhlia myöten paketissa. Juhlien odotus voi alkaa! Vuosijuhlien jälkeen lauantaina järjestetään sillis Jyväskylän Cygnaeus-lukiolla, lisätietoja tulossa myöhemmin.
LUOVA ILTA 17.3. klo 18 Popparissa
Tule ihailemaan poppariin varkaiden ja muiden kasviksien luovia esityksiä.
VIINIÄ JA VALITUSTA -ilta 18.3. klo 19 Bar Passionissa
JYYn valitusviikkojen kunniaksi varkaat järjestävät oman valitusiltansa Passionissa 18.3. Varkaat tarjoavat olkapäätä valittajille, ja valittavat siinä ohessa vähän itsekin. Älä jätä valituksiasi Ilokiven ruokapöytään vaan tule valittamaan yhdessä muiden kanssa. Lisätietoja tapahtumasta myöhemmin.
KEVÄTKOKOUS 25.3. klo 16 X207
Kevätkokous on tapahtuma, johon toivomme paikalle paljon jäseniämme. Kevätkokouksessa käydään läpi kauden 2014 toimintakertomus ja tilinpäätös, jonka toiminnantarkastajat ovat tarkastaneet. Tämän seurauksena viime kauden hallitus saa vastuuvapauden tehtävistään. Kevätkokouksessa tarjoillaan marjapiirakkaa ja kahvia!
Järjestämme ennen kevätkokousta klo 15 alkaen ASKARTELUTAPAHTUMAN, jossa jäsenet saavat tulla askartelemaan lorukortteja.
Eli askartelutapahtuma klo 15 alkaen, jonka jälkeen kevätkokous klo 16. (Kevätkokouksen aikana saa askarrella lorukortteja).

T. Sihteerinne Kaisa

Seuraava kokous on 10.3. klo 17 Vakiopaineessa

ps. Muistakaa edelleen, että tutorhaut ovat käynnissä 1.3. asti. Lisätietoja: https://www.jyu.fi/opiskelu/opinnoista/tutorointi

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s