Kokousterveiset 27.4.

Eilen Varkailla oli Kasvistossa kevään toiseksi viimeinen kokous. Kevät alkaa olla paketissa ja siksi suuntasimme katseita jo ensi syksyyn. Mikäli sinulla on toiveita mitä tekisimme ensi syksynä, voit vinkata niistä esimerkiksi laittamalla sähköpostia varkaat@gmail.com, kirjoittamalla blogimme palauteboxiin tai nykäisemällä jotain hallituslaista hihasta. Syksyn suunnitelmat ovat vielä avoinna!

Terassivaellus 29.4. klo 18 LÄHTÖ Sohwista
Jätä kirjat kirjastoon ja tule rentoutumaan viereiseen ravintola Sohwiin klo 18.00 alkaen, josta jatkamme terassien kiertämistä kohti keskustaa! Terassikierros huipentuu Passioniin! Mennään fiiliksen mukaan, ei ressiä! Pukemiskoodi on totta kai HAALARIT!
JYYn vappupiknik Harjulla 1.5.
Ota evästä mukaan ja tuu hengailee muiden Varkaiden kanssa vappupiknikille. Meidät löydät etsimällä Varkaiden lipun harjulta (postataan kuva huomenna Facebookiin).

Keväthetki & jatkot 13.5. klo 16 S212

Keväthetkeen ovat tervetulleita kaikki varhaiskasvatuksen opettajat ja opiskelijat juhlistamaan valmistuvia, nauttimaan esityksistä, laulamaan keväisiä yhteislauluja ja napsimaan naposteltavia! Keväthetkeen ilmoittaudutaan tarjottavia varten 7.5. mennessä tässä osoitteessa: http://www.jyu.fi/edu/laitokset/var/ajankohtaista/kevathetki
Kerro meille kuka kaverisi ansaitsee Varkaiden diplomin
Keväthetkellä jaetaan perinteisesti diplomia Varkaille. Mikset sinä siis ilahduttaisi kaveriasi Varkaiden diplomilla. Perustelu diplomin saamiseksi voi olla mikä vain, esimerkiksi esimerkiksi ”Kaunein hymy” tai ”Vuoden ystävä” tai mitä ikinä keksitkin! Voit ehdottaa diplomin saajaa tällä lomakkeella 10.5. asti: https://docs.google.com/forms/d/1n8ummwf5mGMQXtuxIbdnzd54U7TaBjCeC-IZt_vx9gQ/viewform


Hallituskummitoiminta
Varkaiden hallitus kokeilee ensi syksynä uusien fuksien kanssa hallituskummitoimintaa. Tarkoituksena on valita kullekin demoryhmälle oma hallituskumminsa, joka kertoo fukseille Varkaiden toiminnasta ja hallituksesta. Yritämme näin lähentää hallitusta ja uusia jäseniä, jotta fuksien kynnys tulla tapahtumiimme ei olisi niin suuri.


Terveisin,
Kaisa
Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatustieteen opiskelijoiden oma ainejärjestö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s