Varkaiden kokousterkut 21.9.

Tervehdys!
Varkaat kokoustivat eilen ensimmäistä kertaa Ruusupuistossa. Olipas kiva kokoustaa uudessa paikassa!

Varkaiden jäsenyys
Muistutamme vielä vanhoja jäseniämme, että Varkaiden vihreä jäsentarra on voimassa vielä syyskuun ajan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Varkaiden sähköpostilista siivotaan syyskuun lopulla ja sinne lisätään uudestaan jäseneksi ilmoittautuneet henkilöt. Uusi siis viimeistään nyt jäsenyytesi!
Varkaiden jäsentarran eduista voit lukea blogistamme: https://varkaatblog.wordpress.com/jasenedut

SOOL-piknik 23.9. klo 16 Alban rannalla
Jyväskylän SOOLin aluetoimija Tarja Työläjärvi järjestää Mattilanniemen Alban rannalla SOOL-piknikin klo 16. Tapahtumaan ovat kaikki SOOLin kuuluvat ja kuulumattomat opeopiskelijat tervetulleita. Alban rannalla on tiedossa leikkimielisiä kisailuja, pihapelejä ja pientä naposteltavaa.

Fuksiaiset 24.9. lähtö klo 18 L-rakennuksen edustalta
FUKSIAISTEN teemana on tänä vuonna ”TV:stä tuttu!” Löytyykö sinulta Pihlajakadun komeimmat viikset, oletko kenties putouksesta tuttu munamies vai oletko opintojesi alussa löytänyt sisäisen Muumisi, joka kaipaa talviunille? Näihin fuksiaisiin tarvitaan heittäytymiskykyä, leikkimielisyyttä sekä nopeutta, joita kaikkia testataan rastiradalla leikkimielisten tehtävien parissa!

Lähtölaukaus kajahtaa L-rakennuksen edestä klo 18. Ryhmäjako ja alkuhäppeninki tapahtuvat paikan päällä. Ole ajoissa, sillä myöhästymistä EI arvosteta fuksiaisissa! Rastikierroksen jälkeen fuksiaiskansa kokoontuu kompassille n. klo 22, jonka jälkeen jatkamme iltaa Club Escapeen. Parhaiten suoriutunut joukkue sekä paras asu julistetaan kompassilla sekä palkitaan ruhtinaallisilla palkinnoilla! Nesteytyksestä kannattaa pitää huolta koko tv-shown ajan ja varsinkin rastinpitäjien lahjonta on enemmän kuin suotavaa!! (Muista että paras joukkue palkitaan ;))

Kuka loistaa parrasvaloissa? Kuka löytää itsensä Seiskan etusivulta? Tule moikkaamaan julkisuudesta tuttuja henkilöitä, sillä tätä showta et halua missata !! Muista myös ikuistaa tämä ilta instagramiin lisäämällä ottamaasi kuvaan #varkaatgoestv, niin voimme jälkeenpäin muistella julkisuuden hetkiä!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/436542099865670/
Fuksiaisten jatkot: https://www.facebook.com/events/740700912708352/

Lokakuun Varkaat vapaalla 7.10. klo 16
Lokakuussa Varkaat vapaalla -tapahtumassa on luvassa askartelua. Tule paikalle hengailemaan Varkaiden kanssa ja askartelemaan jotain mukavaa, hallitus hoitaa materiaalit. Ja tärkeimpänä tietona mainittakoon, että tapahtumassa tarjoillaan kahvia/teetä ja mokkapaloja! Tervetuloa! Paikka ei ole vielä varmistunut, mutta kerromme Facebookissa tapahtumasta vielä lisää.

Luova ilta 13.10. Popparissa
Päästä sisäinen luovuutesi esiin kun Pedago, Varkaat, Emile, Abakus, Jano ja Pedaali viettävät mukavaa iltaa yhdessä Popparissa 13.10. Kaikki ohjelmanumerot soolo triangeliesityksistä Stand Upiin tai vaikka taiaonomaiseen taikuuteen ovat enemmän kuin toivottuja, open stage!

SITSIT feat. Dumppi & Emile 14.10.
SITSIT OVAT TÄÄLLÄÄÄÄ!!! Mutta tässä vaiheessa eipäs paljasteta enempää, vaan saatte enemmän lisätietoja tapahtumavastaavaltamme Tiialta lähiaikoina.

SOOLin teemaseminaari ympäristökasvatuksesta Raumalla 16.10. klo 11-17
SOOL järjestää teemaseminaareja kolme kertaa vuodessa ja yleensä niissä käsitellään opettajankoulutuksessa vähäiselle huomiolle jääneitä aihepiirejä. Tällä kertaa teemaseminaarin perehtyy ympäristökasvatukseen.

Teemaseminaari on ruokailuineen maksuton SOOLin jäsenille. Lisäksi SOOL korvaa kolmelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle Varkaalle korvataan matkakulut. Pyydämme kiinnostuneita lähtijöitä lähettämään sähköpostia 9.10. klo 12 Varkaiden sähköpostiin: varkaat@gmail.com. Ole siis ripeä!
Lisätietoja seminaarista: http://www.sool.fi/jasenelle/teemaseminaarit/

Pikkujouluristeily 12.11.
60 Varasta lähtee marraskuussa risteilemään! Hyvä me! Lisäksi meidän matkaan lähtee Jyväskylästä Pedago ja Abakus. Maksuohjeet ovat tipahtaneet eilen lähtijöiden sähköposteihin, joten muistakaapa maksaa se ennen perjantaita!

Vain kaksi kättä -kampanja
Hallitus on ollut yhteydessä Jyväskylän Vain kaksi kättä -kampanjan yhteyshenkilöön ja pyrimme olemaan aktiivisesti mukana kampanjassa. Yhteistyö on vasta lähtenyt käyntiin, joten kirjoitamme kattavamman infopaketin teille myöhemmin. Toivoisimme kovasti myös jäseniemme panostusta ja lähtemistä mukaan kampanjaan, sillä jokainen yhdessä saamme enemmän aikaan.

Syyskokous 18.11. klo 16
Syyskokous lähestyy! Tämä on siis se kokous, jossa tarjoillaan pizzaa ja valitaan Varkaiden uusi hallitus kaudelle 2016. Lisätietoja syyskokouksesta tulossa rutkasti lisää!

Terveisin,
Kaisa, Varkaat ry:n sihteeri

ps. Seuraava kokous on ma 12.10. klo 16

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s