Pieniä, suuria oivalluksia koulutusiltamassa

Jo jonkin aikaa on ollut ilmassa toivetta saada lisää koulutusta ja käytännön vinkkejä alle kolmevuotiaiden lasten kanssa työskentelyyn ja viime tiistaina pääsimmekin maisteriopiskelijoidemme ja pienten ryhmässä lastentarhanopettajina työskentelevien Leenan ja Sannin koulutukseen pienten pedagogiikasta. Iltamassa oli paikalla 17 innokasta osallistujaa eri vuosikursseilta. Koulutusiltaman sisällössä oli sopiva määrä ajatustenvaihtoa, teoriaa ja käytännön kokemuksia sekä paljon kaivattuja vinkkejä toimivista käytännöistä ja materiaaleista.

koulutusilta

Sanni ja Leena esittelivät mm. ”vaatepussia”, josta voi arpoa vaikkapa nukkariin siirtyessä vaatteiden riisumisjärjestyksen. Näin koko ryhmä on kuvaleikin avulla oppinut vaatekappaleiden nimiä sekä nukkumisvalmiudessa noin vain! Saatan muistaa jonkin tilanteen, kun olisin ollut valmis vaikka maksamaan tällaisesta vinkistä 🙂

Melkein kaksi tuntia hurahti kuin siivillä ja kotiin lähdettiin monta ideaa rikkaampana. Kiitos siis Leena, Sanni ja kaikki mukana olleet!

-Suvi

Ja hei kaikki, jos teillä on lisää toiveita järjestettävistä koulutuksista tai muusta toiminnasta niin laittakaahan vinkkiä vaikkapa hallituksen sähköpostiin!

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s