Varkaiden syyskuulumisia

Kesä oli ja meni. Lukuvuosi 2016-2017 on jo syyslukukauden osalta pitkällä, sillä ensilumetkin ovat jo saapuneet Jyväskylää valaisemaan! Nyt on siis aika kerrata ja muistella, mitä syksyn aikana on Varkaiden keskuudessa tapahtunut ja mitä kaikkea sitä ollaankaan jo ehditty tehdä.

Uudet fuksit ovat tutusneet innokkaasti yliopistoelämään ja heidät onkin toivotettu tervetulleiksi mm. fuksikasteriitin ja fuksiaisten muodossa. Asiaankuuluvasti myös fuksivala tuli vannottua kasteriitissä.

varkaatfuksikaste
Tunnelmia fuksikasteriitistä. Fukseja ilmaantui paikalle sankoin joukoin!

 

hallitustapahtumia-013
Fuksiaisten 2016 teemana toimi tällä kertaa LAPSUUDEN UNELMAT VS. TRAUMAT

 

Fuksitoiminnan lisäksi myös liikuntatapahtuma-osasto on ollut syksyn aikana aktiivinen. Ohjelmistossa on ollut mm. ”matalemman kynnyksen” liikuntahetkiä esimerkiksi piha- ja ulkoileikkejä erilaisten yhteispelien muodossa sekä suuren suosion saavuttanut retki Laajavuoren seikkailupuistoon!

hallitustapahtumia-014
Varkaista rohkeimmat Laajiksen seikkailupuistossa. Osallistujamäärä oli HUIMA!

Itse varhaiskasvatuksellekin ominaista toimintaa eli DRAAMAILUA on varkaiden keskuudessa jatkettu myös tämän syksyn aikana. Draamatoimintaa ovat ohjanneet hallituksen edustajien lisäksi myös muut opiskelijat, mikä on erittäin hienoa!

hallitustapahtumia-016
Kuvamateriaalia varkaiden draamataidoista

Varkaat pääsivät myös lokakuun alkupuolella nauttimaan sitseistä niin sanotusti oman porukan kesken Bar Passionissa. Sitsit olivatkin erittäin onnistuneet tunnelman ollessa alusta loppuun aivan katossa!

hallitustapahtumia-015
PJ-SANNI näyttämässä ystävänsä Merkki-Miljan kanssa esimerkkiä, miten sitä varkaana kuuluu sitsata 😉

Syksyn aikana on myös jatkettu jokakuista Varkaat Vapaalla -tapahtumanumeroa. Syksyllä 2016 ”vapaalla” ollaan esimerkiksi oltu pelailemassa ulkoleikkejä, grillailemassa nuotiolla ja seuraavana vuorossa (14.11) onkin piparien leipomista sekä koristelua.

img_0074-2
Varkaita ”vapaalla” Laajavuoren laavulla 

Uutena tapahtumana on lisäksi ollut marraskuun alussa järjestetty saunailta Varkaiden kesken. Illan aikana Ilokivelle kuuluvissa tiloissa saunottiin, pelailtiin lautapelejä ja kilpailtiin Beer Pongin merkeissä! Tapahtumasta mainittakoon myös se, että sen idea oli lähtöisin jäsenistöstön keskuudesta. Lisäksi tapahtumasta spesiaalin teki se, että opettajistomme oli myös kutsuttu tapahtumaan ja osa saapuikin paikalle!

img_0071
Beer Pongin pelailua Varkaiden yhteisessä saunaillassa!

Syksyn 2016 aikana on siis ehditty tehdä jo vaikka mitä! Ennen joulua on kuitenkin vielä edessä mm. pikkujouluristeily muiden opeopiskelijoiden kesken, fuksiemme järjestämät pikkujoulut sekä yhteissitsit kahden muun ainejärjestön kanssa. Uudet ideat tapahtumien suhteen ovat kuitenkin aina tervetulleita, sillä ideoinnissa vain taivas on tunnetusti rajana. Varkaiden oma Ruusulassa sijaitseva vihkonen on esimerkiksi loistava tapa välittää näitä ideoita myös hallituksen keskuuteen. Myös perinteinen ”hihasta nykiminen” toimii edelleen!

img_0073
Ruusulassa on Varkaiden vihkosen lisäksi tarjolla myös kahvia ja teetä. Käykäähän Ruusulassa!

– Meri

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatuksen opiskelijoiden oma ainejärjestö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s