Varkaiden huikea alkuvuosi 2018!

Varkaiden vuosi 2018 on alkanut juhlavissa sekä talvisissa ja urheilullisissa tunnelmissa. Lisäksi vuoden alussa yhdistyksemme uusi hallitus aloitti toimikautensa. Meillä on hallituksessa mahtava edustus monelta eri vuosikurssilta.

Hallituksessa toimivat tällä kaudella puheenjohtajana Veera Veikkolainen (2.vsk), varapuheenjohtajana Minna Köhler (2.vsk), taloudenhoitajana Veera Nissinen (1.vsk), sihteereinä ja tiedotusvastaavina Noora Kovanen (1.vsk) sekä Selina Elomaa (1.vsk), edunvalvontavastaavina Milla Hankonen (2.vsk) ja Jutta Valtonen (2.vsk), SOOL- ja yhteistyövastaavana Elma Hyöky (1.vsk), tapahtumavastaavina Sanni Kolsi (1.vsk) ja Neea Mutanen (1.vsk), ympäristö-, KeHy- ja KV-vastaavana Selina Keränen (2.vsk), jäsenistövastaavana Milja Lindholm (4.vsk) ja varajäsenenä Olli Tamminen (3.vsk). Hallitus on tammi-helmikuun aikana aloittanut aktiivisesti toimintansa sekä kouluttautunut ja perehtynyt tehtäviinsä ahkerasti.

Varkaiden hallitus 2018 vuosijuhlilla

Varkaiden koko jäsenistölle on vuoden ensimmäiseen kahteen kuukauteen kuulunut paljon kaikenlaista. Ja aloitimmekin vuoden melkoisella tapahtumalla, Varkaiden 23.vuosijuhlalla. Ennen itse juhlaa vietimme VujuEtkot. VujuEtkoilla leikittiin, laskettiin mäkeä ja istuttiin iltaa Passionissa.

VujuEtkoilla aloitettiin myös uusi perinne, fuksit vannoivat haalarivalan tuoreet haalarinsa yllään. Haalarivalassa fuksit vannoivat mm. etteivät koskaan pese haalareitaan elleivät itse ole niiden sisässä ja etteivät koskaan liimaa merkkejään vaan ompelevat ne omin käsin.

Vuosijuhlassamme riitti ihanaa ruokaa, mahtavia ohjelmanumeroita sekä iloista tunnelmaa. Vuosijuhlan jälkeisenä aamupäivänä vietimme perinteistä silliaamiaista Opinkiven saunalla syöden, juoden, saunoen sekä kylpien paljussa. Juhlat, sillis sekä VujuEtkot olivat oikein onnistuneita ja vieraat viihtyivät. Kiitos vielä kaikille osallistuneille!

Helmikuussa Varkaat ovat viettäneet Varkaat vapaalla-tapahtuman lautapeli-illan merkeissä, luistelleet laskiaisitiistaina porukalla puistokoulun jäällä, draamailleet ja leikkineet Varkaiden ja Stimuluksen draamaillassa sekä viettäneet tietenkin SOOLin Talvipäivät 2018 Tampereella!

Varkaita lähti melkein kaksi kokonaista bussillista Talvipäiville, ja reissu oli aivan mahtava! Talvipäivillä nautittiin iloisesta meiningistä, talvitunnelmasta, hankifutiksesta, esityksistä ja ennen kaikkea hyvästä opeopiskelijaseurasta, sekä kuulemamme mukaan pikkasen myös karaokesta, pikaruoasta ja äijämeiningistä. Talvipäivät ovat ensi talvena Rrrrraumalla, suunnataan sinne sitten yhtä hyvällä meiningillä!

Vuoden ensimmäiset kaksi kuukautta ovat olleet aivan huikeita ja uskomme, että loppuvuosi tulee jatkumaan samalla mallilla! Muistakaa ottaa yhteyttä meidän hallituslaisiin mihin tahansa asiaan liittyen sekä antaa meille palautetta ja toiveita toiminnan suhteen, me otamme kaikki terveiset huomioon.

Mahtavaa kevättä kaikille!

Terkuin,

Varkaat ry:n hallituksen puheenjohtaja Veera & varapuheenjohtaja Minna

(Kuvat: Marjukka Källi)

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatustieteen opiskelijoiden oma ainejärjestö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s