Huikea fuksivuosi

Ensimmäinen opiskeluvuotemme alkaa olemaan lopuillaan. Vuoteen kuului paljon opiskelua, uusia tuttavuuksia, bileitä ja huikeita reissuja. Muistamme elävästi ensimmäisen yliopistopäivän; ponileikki X-rakennuksen edessä, omaan demoryhmään tutustuminen, hengailua tutoreiden luona ja kaikkea tätä reunusti jännitys, mutta odottava fiilis tulevista opiskeluvuosista. Aika kului siivillä ja yhtäkkiä elimme jo ensimmäistä opiskelijavappua.

Vuosi on ollut täynnä erilaisia tapahtumia; läpi on kolututtu muun muassa monet poikkitieteelliset haalaribileet, Kauppakadun approt, pikkujouluristeily, vuosijuhlat, talvipäivät, retkeilyä luonnossa, liikunnallisia aktiviteetteja ja kaiken kruunasi lopulta vappu. Parasta on ollut viettää nämä hetket yhdessä ihanien opiskelukavereiden kesken. Kaikkien tapahtumien lisäksi olemme myös opiskelleet ahkerasti ja oppineet paljon uutta. Välillä työmäärä on tuntunut suurelta ja turhautumisen tunteita on koettu, mutta kaikesta on selvitty kuitenkin kunnialla.

On ollut hienoa huomata, että opiskelu on vastannut tai jopa ylittänyt odotuksemme. Olemme tajunneet kuinka tärkeästä alasta on oikeasti kyse. Toivomme ensi syksynä aloittaville mahtavaa fuksivuotta ja haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tekemässä meidän fuksivuodestamme huikean!

Hyvää kesän alkua kaikille toivoen,

Selina Elomaa, hallituksen tiedotusvastaava ja sihteeri

Sanni Kolsi, hallituksen tapahtumavastaava

 

Mainokset

Tekijä: Varkaat

Varkaat on Jyväskylän varhaiskasvatustieteen opiskelijoiden oma ainejärjestö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s