Esittelyssä tutorit 2017

Saanemme esitellä lukuvuoden 2017-2018 tutorit, kaikkiaan ennätykselliset 10 kappaletta! Tutorit tulevat ohjaamaan ensi syksynä fuksien demoryhmiä pareittain.

Tämä mahtava joukko auttaa fukseja navigoimaan yliopistoviidakossa ja he tekevät myös parhaansa, jotta jokainen fuksi kokisi olonsa tervetulleeksi osaksi varhaiskasvatuksen opiskelijoiden joukkoa ja pääsisi tutustumaan uusiin ryhmätovereihin.

Processed with VSCO with  preset

 

Jutta Valtonen

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Jutasta: Tylsää ei tule, kun tutustut tähän likkaan! Jutalta löytyy menovinkit niin opiskelijabileisiin kuin Sool:in tapahtumiin. Tähän monitoimijaan voit törmätä melkeinpä kaikkialla: Jutta on huippuseuraa, oli kyse poikkareista tai järkkäkurssista. Jos tapaat Jutan ruusulassa, tarjolla on varmasti hurjan hyvät kahvit ja samanlaista juttuseuraa! Löytää hänet myös Varkaiden hallituksestakin!

Processed with VSCO with f2 preset

 

Milla Hankonen

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Millasta: Milla on Oulun lahja Jyväskylälle. Tämä sydämeltään maalaistyttö pudottaa leukasi maahan heittämällä uskomattomat Pikku G-setit missä ja milloin tahansa. Alunperin Pulkkilasta lähtöisin olevan Varkaiden hallituksessakin toimivan Millan tunnistaa naurustaan ja kikkuratukastaan pitkin kaupungin katuja. 

20170501_115313

 

Tuomo Heiskanen

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Tuomosta: Tuomo on oman vuosikurssinsa sometähti, jonka mielenkiintoista elämää voi seurata snapchatin mystoryista. Tuomo on aina kaikkialla ensimmäisenä ja jos tulet paikalle ennen, olet todennäköisesti väärässä paikassa. Sarjat sekä elokuvat ovat lähellä sydäntä, pienenä mainintana esim. Harry Potter!

20170218_194703

 

Miia Jukarainen 

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Miiasta: Pieni mutta pippurinen Miia on helppo bongata paikallisten bilepaikkojen tanssilattioilta tai sitten kotoaan vihreään vilttiin kääriytyneenä päiväunilla. Täten Miia kerää päivät energiaa iltoja varten, jolloin yleensä iltamenot torstaisin voivat rauhassa jatkua pidempäänkin täydellä energialla. Yleensä kuitenkin Miian arki menee liikkumisen ja päiväunien kanssa tasapainotteluun, jolloin kuntosaleilla ja lenkkipoluilla hänen näkemisensä on tuttu juttu.

 

IMG_20170627_154804 (1)

 

Selina Keränen 

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Selinasta: Selina on musikaalinen maailmanparantaja, jonka seurassa voi keskustella aiheesta kuin aiheesta! Vapaa-ajallaan Kiuruveden oma tyttö nauttii musiikista kaikissa sen muodoissa, ystävien kanssa kahvittelusta ja saatatpa kohdata Selinan myös opiskelijabileissä jostain tanssilattian ja karaoken välimaastosta. Tutorina Selina on iloinen ja kaikkeen mukaan lähtevä tsemppari, mutta Selina on myös taitava kuuntelemaan sekä iloja että suruja.   

IMG_20170326_184721

 

Laura Koskela 

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Laurasta: Laurasta löytyy aitoa pohojammaalaista reippautta sekä iloluontoisuutta. Railakkaat tarinat raikuvat kuuluvalla äänellä niin luokissa kuin illanistujaisissa. Lauran mukana tulee rento ja yhteisöllinen fiilis. Lauran seurassa saa huoletta itkeä ja nauraa, hän on yhdistelmä jämäkkyyttä ja lempeää äidillisyyttä. Erityistaitoinaan Laura osaa laulaa taidokkaasti (etenkin Lauri Tähkän Morsian-biisin) sekä saada kurjimpiinkin asioihin ripauksen huumoria.

IMG_2368

 

Salla Myllylä 

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Sallasta: Salla on pirtsakka punapää, joka rakastaa joulua. Hän on aina menossa mukana ja etkopaikka sekä hyvä meininki hänen luonaan on aina taattu. Hänen kanssaan voi lähteä korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunneille tai muuten vaan lenkkeilemään.

 

 

IMG_2369

 

Veera Oikarinen 

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Veerasta: Veera on kakskymppine, rento tyyppi jolta ei yhdetkää poikkarit jää väliin. Hänet tunnistaa railakkaasta naurusta ja menevistä jutuista. Hänen kanssaan on helppo olla ja hän auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. 

 

 

Tutor-kuva Emilia

 

Emilia Raatikainen

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden ajatuksia Emiliasta: Emilia on iloinen ja rempseä tutori, jolta hyvä mieli ei lopu! Hyvä mieli välittyy myös usein tanssilattialle, jossa Emilian tunnistaa loistavista liikkeistään. Tutorina Emilia on tunnollinen ja tekee asiat kunnolla loppuun asti. Fuksit voivat siis olla huoletta ja luottaa siihen että asiat järjestyy Emilian kanssa!

tutorkuva

 

 

Viivi Reinikainen

Vuosikurssi: 2. 

Muiden tutoreiden ajatuksia Viivistä: Viivillä on elämänasenne kunnossa ja hän on sosiaalisesti lahjakas. Tutorina Viivi innostuu helposti asiasta kuin asiasta, erityisesti leikit ja pelit sopivat hänen energiselle luonteelleen. Viiviltä fuksit voivat kysyä mitä tahansa ja on varma, että Viiviltä löytyy aina vastaus!

 

Mainokset