Esittelyssä tutorit 2018

Saanemme esitellä lukuvuoden 2018-2019 tutorit, joita on kaikkiaan ennätykselliset 12 kappaletta! Tämä mahtava joukko auttaa fukseja navigoimaan yliopistoviidakossa ja he tekevät myös parhaansa, jotta jokainen fuksi kokisi olonsa tervetulleeksi osaksi varhaiskasvatuksen opiskelijoiden joukkoa ja pääsisi tutustumaan uusiin ryhmätovereihin.

Koska tänä vuonna tutorit ohjaavat fuksien demoryhmiä pareittain, esittelemme heidät pari kerrallaan demoryhmien aakkosjärjestyksessä.

A-RYHMÄN TUTORIT

Sanni Kolsi

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Sannista:

Sanni Kolsi, toiselta kutsumanimeltään yksinkertaisesti ”Kolsi”, on ahkera ja tunnollinen opiskelija, jolta taittuu yhtä lailla myös hauskanpito. Ei ole sellaista ruokaa, johon Kolsi ei lisäisi raejuustoa tai sellaista hetkeä, jolloin hänestä ei olisi sopivaa kuunnella Haloo Helsinkiä. Kolsi on myös Varkaiden hallituksen toinen tapahtumavastaava ja hänen puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa, sillä hän se, joka on varmasti perillä mahdollisista muutoksista.

Sanni1

Roosa Benyamin

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Roosasta:

Kouvolan oma kasvatti Roosa (tunnetaan paremmin nimellä Benkku) on täynnä energiaa ja iloista mieltä. Roosan voit nähdä niin ahkerana kirjastossa kuin valtaamassa tanssilattiat opiskelupäivän päätteeksi. Jos jostain voi olla aivan varma niin siitä, että hän kiertää tapahtuman kuin tapahtuman. Tulinen ruoka ja Linkin Park ovat lähellä Roosan sydäntä, sekä taittuu häneltä myös arabian kieli.

Roosa

Yhdessä tämä kaksikko pitää huolen siitä, että uudet opiskelijat saavat parhaan mahdollisen startin yliopistouralleen. Nähdään syksyllä!

B-RYHMÄN TUTORIT

Elma Hyöky

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Elmasta:

Elma – tämä Eläväinen, Leikkisä, Mahdottoman puhelias ja Ahkera opiskelija sekä tutor valloittaa sydämesi hetkessä hurmaavalla persoonallaan ja herskyvällä naurullaan. Elma on todellinen aamuvirkku, ja hänet voikin tavata luonnollisessa elinympäristössään – yliopiston kirjastolla – heti aamun aikaisina tunteina. Elman sydän sykkii varhaiskasvatukselle ja häneltä saat inspiraatiota opiskeluun, mutta myös hyviä ideoita esimerkiksi teemabileisiin! Tämä Kuopion lahja Jyväskylälle on intohimoinen pyöräilijä ja tulee tiedustelemaan kypäräsi sijaintia, jos näkee sinut kruisailemassa paljain päin.

Mä

Laura Huttunen

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden ajatuksia Laurasta:

Laura – tämä Lahjakas, Avulias, Uskomattoman ymmärtäväinen, Ratkiriemukas ja Ainutlaatuinen ystävä sekä tutor tulee auttamaan sinua miltei kaikessa missä tarvitset apua. Lauran korvat jaksavat kuunnella ja hänellä on vilpitön halu auttaa ihmisiä, eikä tämän valoisan persoonan luokse tarvitse tulla epäröiden – ole juuri sellainen kun olet. Lauran ehdottomat vahvuudet löytyvät musiikin sekä näyttelemisen maailmasta. Tämä uskomaton ilmestys on suuri menetys Broadwayn huippumusikaaleille, mutta jättipotti Jyväskylälle ja varhaiskasvatukselle!

Laura

 

C-RYHMÄN TUTORIT

Emilia Mehto

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Emiliasta:

Emilia, tunnettu myös Emppuna, on Jyväskylän kasvatti, vaikka juuret lähtevätkin syvältä Äänekosken syövereistä. Emilia saattaa näyttää rauhalliselta päällepäin, mutta todellisuudessa hänen sisällään kasvaa pieni bilettäjä, jonka voi löytää bileiden kuin bileiden tanssilattialta joraamasta hiki otsalla. Emilia taitaa kaikista parhaat muuvit ja niillä kerryttää ympärilleen runsaan joukon ihailijoita ja seuraajia. Emilian muuvit eivät kuitenkaan toimi vain bileissä: Emilia osaa lukea tilanteita ja tietää miten niissä toimia jatkossa.  Näin ollen hän on loistava neuvonantaja ja aivan kelpo tutor <3.

IMG_20180628_172355

Noora Kovanen

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Noorasta:

Äänekoskelta kotoisin olevan Nooran voit tunnistaa yliopistolla kuuluvasta naurusta, jota Nooran suusta takuulla kuuluu. Tähän hallituksessakin mukana olevaan tyttöön tulet todennäköisesti törmäämään kaikenlaisissa opiskelijatapahtumissa, sillä Noora lähtee niihin mukaan mielellään. Myöskään tanssilattialle Nooraa ei tarvitse suostutella. Nooran kanssa on helppo mennä juttelemaan, eikä tylsää tule! Noora on taitava kuuntelemaan ja auttaa mielellään.

IMG_20180530_185838_912

D-RYHMÄN TUTORIT

Oona Dahl

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Oonasta:

Oona on lempeä ja huomioonottavainen äitihahmo, jonka tunnistaa leveästä hymystä sekä vaaleista kiharoista. Oonan kanssa on helppo jutella mistä vaan, ja hän on valmis auttamaan niin illan asun valinnassa kuin opintolainan hakemisessakin. Tämän ilopillerin tavaramerkiksi on muodostunut noin viiden tunnin pituisiksi venyvät ”power napit”, mutta nukkumisen vastapainoksi hänestä saa varmasti seuraa esimerkiksi porrastreeniin tai ryhmäliikuntatunneille. Oonalta kannattaa kysyä miksi Jyväskylässä on hyvä omistaa pyörä.

6DB45BC9-B4ED-4CBE-9862-23FBF5461094

Nelli Arjanmaa

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Nellistä:

Nelli on helposti lähestyttävä ja iloinen hassuttelija. Hän omaa mahtavan huumorintajun, jonka ansiosta hänen kanssaan ei tule tylsää. Nellille on helppo avautua sekä puhua kaikesta ja hän jakaa myös omia kokemuksiaan avoimesti. Nelli on spontaani ja hänestä saa lyhyelläkin varoitusajalla seuraa esimerkiksi tanssimaan tai bataattiranuille. Nelli on lisäksi kokenut maailmanmatkaaja, joten häneltä saa takuulla hyviä reissuvinkkejä, jos vaihtovuosi on harkinnassa. Kannattaa myös tottua siihen, että Nelli saapuu paikalle yleensä tyylikkäästi myöhässä.

IMG_20180620_192951_772.jpg

E-RYHMÄN TUTORIT

Hanna Pirttikoski

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Hannasta:

Hanna on Raahesta kotoisin oleva Marimekon fani. Hänen harrastuksiinsa kuuluu muun muassa musiikki: laulamisen sekä pianon soittamisen merkeissä. Hannasta saa aivan huippua seuraa niin kahville, erilaisiin opiskelijatapahtumiin kuin vaikka katsomaan pesäpalloa tai muuta urheilua! Ja tässä seurassa ei varmasti jutut lopu kesken ja naurua piisaa. Luonteeltaan Hanna on rento, huumorintajuinen, tunnollinen sekä sosiaalinen.

IMG_20180628_172444.png

Heidi Pitkänen

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Heidistä:

Heidi on rempseä ja kaikki huomioonottava ihminen. Hänen seurassaan ei tarvitse miettiä mitä sanoa, koska toista yhtä sosiaalista ja kaikkien kanssa juttuun tulevaa kaveria saa etsiä! Heidin voi löytää useistakin opiskelijatapahtumista, kuten poikkareilta ja myös talvisin hiihtoladuilta. Vapaa-ajalla Heidi tykkää kiertää maapalloa, sillä hän rakastaa matkustaa! Heidi on luonteeltaan myös todella iloinen, nauravainen ja auttavainen. Hänelle voit tulla kertomaan mitä vain opiskeluun tai vaikkapa kuulumisiin liittyen.

image1

F-RYHMÄN TUTORIT

Ella Markkola

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Ellasta:

Ella on Parkanon lahja Jyväskylälle. Maalaistyttö-taustan ei kannata kuitenkaan antaa hämätä, sillä Ella on mukana kaikessa mahdollisessa menossa ja meiningissä. Hänet löytääkin todennäköisimmin aamupäivällä kirjastolta ja yöaikaan sieltä missä tapahtuu. Ella yleensä pitää myös muut kartalla, sillä hän yleensä tietää sekä seuraavan esseen deadlinen että tulevien tapahtumien päivämäärät.

Ellan tunnistaa iloisesta hymystä ja innostuneesta puheesta, joka hyvin mahdollisesti liittyy joko Suomen urheilutuloksiin tai Tapparaan. Ellasta saakin takuuvarmasti hyvän seuralaisen penkkiurheiluun, kunhan vaan itse kannattaa oikeaa maata tai joukkuetta.

Ella on tunnettu ystävällisyydestään ja avuliaisuudestaan, ja jos koskaan tarvitset apua ylipäätään yhtään missään, kannattaa kääntyä tämän tytön puoleen. Ellan erikoisalaa ovat säästövinkit – oli kyseessä sitten kauppa- tai baarireissu, hän tietää miten selvitä kukkaroa rasittamatta.

ellankuva

Sara Kuningas

Vuosikurssi: 2

Muiden tutoreiden kuvaus Sarasta:

Uskokaa tai älkää, mutta Saran kohdalla sukunimi ei todellakaan johda harhaan! Tutustuttuasi tähän Kuninkaalliseen vereen opiskeluvuosistasi ei varmasti tule tylsiä. Sara on iloinen ja rempseä etelä-Karjalan lahja Jyväskylälle, jonka voit helposti löytää niin Ruusupuiston luentosaleista, kuin myös yökerhojen sykkeestä vihreään kokohaalariin pukeutuneena. Saran kanssa löydät jutun juurta aiheesta kuin aiheesta, mutta erityisesti Saran mielenkiinnon kohteita ovat elokuvat ja niiden multihuimentumana Oscar -gaalat. Saralta fuksit saavat varmasti oivallisia menovinkkejä -ja seuraa, sekä mainion keskustelukumppanin huumorilla maustettuna. Saran suusta saatat usein myös kuulla elämää parantavia ohjeita ja slouganeja, kuten just go with the flow! Tämä onkin oivallinen ohje opiskeluvuosille.

Snapchat-686815849

 

Mainokset