Hallitus 2019

img_0804

Me Varkaiden hallituksessa

Ajamme varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden etua monipuolisesti. Me esimerkiksi tarkastelemme, että saisimme mahdollisimman laadullista opetusta ja huolehdimme opiskelijoiden viihtyvyydestä yliopistolla ja sen ulkopuolella järjestämällä mukavia tapahtumia Varkaiden jäsenille. Kokoustamme noin joka toinen viikko ja tulevat kokouksemme näette blogin etusivulta. Jäsenet ovat ehdottoman tervetulleita kokoustamaan kanssamme! Toimimme lisäksi viestinvälittäjänä mm. henkilökunnan, ammattijärjestöjen ja ylioppilaskunnan välillä.

Näppärästi meidät hallituslaiset tavoitat rustaamalla viestin
varkaat-hallitus@lists.jyu.fi  -osoitteeseen!

 

Hallitus 2019:

 

Puheenjohtaja

img_0747

Nimi: Elma Hyöky

Sähköposti: elma.s.hyoky@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

“Hei, olen 2. vuosikurssin rämäpää, jota on vaikea olla huomaamatta – aina kampuksella, aina äänessä ja usein värikkäissä vaatteissa. Sydämeni sykkii varhaiskasvatukselle ja keskustelen mielelläni lapsista sekä heidän kasvatukseen liittyvistä teemoista. Olen Varkaiden hallituksessa toista vuotta ja minua kiinnostaa todella se, mitä jäsenistölle kuuluu sekä mitä he haluaisivat kehittää ainejärjestömme toiminnassa. Toivon, että jokaisella jäsenellämme on hyvä olla ja teen mielelläni sen eteen töitä.”

 

Varapuheenjohtaja

img_0873

Nimi: Sanni Kolsi

Sähköposti: sanni.a.kolsi@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

”Opiskelen nyt 2. vuotta varhaiskasvatusta ja koko ajan vahvistuu tunne, että oon ihan oikeella alalla. Käynnissä on nyt toinen vuosi myös hallituksessa ja täytyy sanoa, että näihin hommiin jää koukkuun! Vapaa-aika kuluu muun muassa urheillessa, näin talvisin hiihtäminen on aivan ykkösjuttu! Viime kauden toimin tapahtumavastaavana ja vuosi opetti todella paljon! Uskon, että tämä toinen kausi tuo lisää huikeita kokemuksia ja uusia kavereita.”

 

Talousvastaava

img_0760

Nimi: Onni Hintikka

Sähköposti: onni.o.hintikka@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 1.vuosikurssi

”Olen 1. vuosikurssin opiskelija ja tämä hallitushomma on minulle ihan uutta ja jännittävää. Tykkään kokeilla kaikkea erilaista ihan vain kokemusten takia. Rakastan ruokaa ja rajojen rikkomista. Pyrin saamaan jäsenistöä aktiivisemmaksi ja yhtenäisemmäksi tulevaisuudessa. Hallitustoiminta on jo alkanut sujua luistavasti ja odotan innolla tulevaa!”

 

Sihteeri & viestintävastaava

img_0743

Nimi: Veera Veikkolainen

Sähköposti: veera.s.veikkolainen@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 3.vuosikurssi

“Olen varhaiskasvatustieteen 3.vuosikurssin opiskelija. Pääaineen lisäksi olen opiskellut erityispedagogiikkaa. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden sekä perheen kanssa ja kokeilla erilaisia juttuja, vaikkapa ilmajoogaa tai lasersotaa. Olen jo kolmatta vuotta Varkaiden hallituksessa ja tykkään niin paljon näistä hommista! Lisäksi opin koko ajan uutta! Hallituksessa olen ollut myös tapahtumavastaavan, koulutuspoliittisen vastaavan ja puheenjohtajan tehtävissä aiemmin.”

 

Yrityssuhdevastaava

img_0740

Nimi: Veera Nevala

Sähköposti: veera.m.nevala@studet.jyu.fi

Vuosikurssi: 2.vuosikurssi

“Opiskelen varhaiskasvatusta toista vuotta ja tämä ala tuntuu todellakin omalta jutulta. Vapaa-aikaan kuuluu mm. tanssimista, teatteria ja silloin tällöin laskettelemista. Tykkään viettää myös paljon aikaa kavereiden kanssa, ja tuntuukin, että oon koko ajan menossa. Hallituksessa en ole vielä aikaisemmin ollut mukana, mutta uskon, että siitä tulee opettavainen ja hauska kokemus.”

 

Jäsenistö- & SOOL-vastaava

img_0774

Nimi: Aino Mattsson

Sähköposti: aino.s.mattsson@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi

”Moikka, olen ensimmäisen vuoden opiskelija ja samalla myös ensimmäistä vuotta mukana hallituksessa. Vapaa-aikani kuluu musiikin parissa pianoa soittaen ja seurakunnassa käyden. Lisäksi tykkään lukea ja viettää aikaa ihmisten kanssa. Jännityksellä ja innolla odotan, mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan hallituksen myötä mukanaan. Ainakin uusia kavereita ja uusien juttujen oppimista on uskoakseni luvassa!”

 

Tapahtumavastaava

img_0831

Nimi: Neea Mutanen

Sähköposti: neea.j.mutanen@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 2.vuosikurssi

”Olen toisen vuoden opiskelija ja toimin nyt toista vuotta Varkaiden hallituksessa. Pestini ei ole muuttunut, mutta edelleen on kova into järkkäillä meille erilaisia tapahtumia. Mut näkee usein kampuksella mustiin pukeutuneena ja kuulokkeet korvilla. Älä anna kuitenkaan tämän hämätä, vaan tule rohkeasti jutuille ja huomaa et oon ihan iloinen ja positiivinen kaveri.”

 

Tapahtumavastaava

img_0824

Nimi: Neea Pennanen

Sähköposti: neea.be.pennanen@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 1.vuosikurssi

”Heippa! Aloitin syksyllä mun yliopisto-opinnot ja oon tosiaan ensimmäistä vuotta Varkaiden hallituksessa. Vapaa-ajalla mut löytää usein voimistelun tai netflixin parista. Lähden tähän hallituskauteen todella innolla ja avoin mielin. Mahtavaa päästä järkkäämään teille erilaisia ja kivoja tapahtumia!”

 

Koulutuspoliittinen vastaava

IMG_0817

Nimi: Karoliina Kovalainen

Sähköposti: karoliina.r.kovalainen@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 1.vuosikurssi

”Heipä hei! Olen ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja hallituksen Kopo eli koulutuspoliittinen vastaava. Opiskelijoiden oikeuksien ajaminen ja niiden esillä pitäminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Tarkoitus olisi tulevan vuoden aikana järjestää myös erilaisia koulutuksia, joten hihasta voi tulla vetämään ja  koulutusideoita kertomaan. Oon Ruusupuistolla tuttu kasvo, ja mut tunnistaa äänekkäästä naurusta ja vaaleanpunaisista vaatteista.”

 

Sosiaalipoliittinen vastaava

img_0852

Nimi: Noora Kovanen

Sähköposti: noora.m.v.kovanen@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 2.vuosikurssi

“Heippa! Olen 2017 syksyllä varhaiskasvatustieteen opinnot aloittanut pikkukaupungin kasvatti, jota kiinnostaa musiikki, ihmiset ja pohdintahetket viinilasin äärellä. Hallitushommissa vietän nyt toista vuotta ja joillekkin saatan olla tuttu myös 2018 syksyn tutoroinnista. Olen se tyyppi, jonka löytää kaikista kissanristijäisistä leveä virne naamalla joko jakamassa maailman hauskinta tarinaa tai tanssimassa kuin viimeistä päivää. Odotan uuden pestini antavan opettavaisia kokemuksia, joissa pääsen sekä toteuttamaan itseäni, että täyttämään jäsenistömme tarpeita ja toiveita, joita tulevan vuoden aikana esiintyy.”

 

Ympäristö-, kehy- ja KV-vastaava

img_0861

Nimi: Selina Keränen

Sähköposti: selina.i.keranen@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 3. vuosikurssi

 

 

Hyvinvointivastaava

img_0789

Nimi: Ella Markkola

Sähköposti: ella.m.markkola@student.jyu.fi

Vuosikurssi: 2.vuosikurssi

Heippa! Olen toisen vuosikurssin opiskelija ja ensimmäistä kautta hallituksessa. Syksyllä toimin tutorointihommissa ja olenkin monessa mukana! Mut löytää niin kampukselta opiskelemasta, kahvikupin äärestä, salilta, tanssimasta kuin viimeistä päivää, salibandyhallilta ja niin edelleen. Rakastan myös rauhoittua kahvin tai teen ääreen pohtimaan syvällisiä ja ajankohtaisia asioita. Kampuksella mut tunnistaa monesti innostuneesta puheesta liittyen esimerkiksi ajankohtaisiin asioihin tai Suomen urheilutuloksiin. Varhaiskasvatus tuntuu myös yhä enemmän ja enemmän sydäntä lähellä olevalta asialta, joten siksi odotan erityisesti tätä hallituskautta ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin, joten älä pelkää tulla juttelemaan, mä en pure! Otan myös innolla ideoita vastaan mun pestiin liittyen, niin kulttuurillisiin, kuin myös liikunnallisiin asioihin, sekä mahdollisista uusista hyväntekeväisyyskohteista.”

Mainokset