Hallitus 2018

Me Varkaiden hallituksessa

Ajamme varhaiskasvattajaopiskelijoiden etua monipuolisesti. Me esimerkiksi tarkastelemme, että saisimme mahdollisimman laadullista opetusta ja huolehdimme opiskelijoiden viihtyvyydestä yliopistolla ja sen ulkopuolella järjestämällä mukavia tapahtumia Varkaiden jäsenille. Kokoustamme joka toinen viikko ja tulevat kokouksemme näette blogin etusivulta. Jäsenet ovat ehdottoman tervetulleita kokoustamaan kanssamme! Toimimme lisäksi viestinvälittäjänä mm. henkilökunnan, ammattijärjestöjen ja ylioppilaskunnan välillä.

Näppärästi meidät hallituslaiset tavoitat rustaamalla viestin
varkaat-hallitus(at)lists.jyu.fi  -osoitteeseen!

Hallituslaiset ja tittelit vuonna 2018

Tänä vuonna hallituksen teemana on Supervoimat ja -jumalat. Kyllä meillä kaikilla voi olla supervoimia, jos tarpeeksi jaksaa uskoa! Jos joku asia askarruttaa, laita viestiä kenelle tahansa, niin pyritään auttamaan sua – supervoimilla tai ilman.


081

Vuoden 2018 hallitus. Kuva on Varkaiden 23. vuosijuhlista. (Kuva: Marjukka Källi)

Puheenjohtaja

IMG_20170106_132301_145

veera.s.veikkolainen(at)student.jyu.fi

Nimi: Veera Veikkolainen
Vuosikurssi: 3. vuosikurssi

Jos minulla olisi supervoimia, niissä yhdistyisi Batmanin ja Zeuksen voimat. Olisin Superylijumala BatZeus, vaikutusvaltainen taistelija, joka hallitsee myös taivaan, tuulen, pilvien, sateen ja ukkosen voimia.

 

Varapuheenjohtaja

Minna

minna.m.kohler(at)student.jyu.fi

Nimi: Minna Köhler
Vuosikurssi: 3. vuosikurssi

 

1. Sihteeri sekä tiedotusvastaava

Noora

noora.m.v.kovanen(at)student.jyu.fi

Nimi: Noora Kovanen
Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

Toimin sekä toisena sihteerinä että tiedotusvastaavana tämän kauden hallituksessa. Sosiaalisista medioista minut löytää samalla nimellä (noorakovanen) ja sitä kautta saa ottaa yhteyttä, jos on asiaa niin hallitukseen liittyvissä asioissa kuin kuulumisten kyselemisessä. Jos olisin jumala, olisin Antiikin Kreikan jumalatar Iris, joka hallitsee sateenkaaria ja toimii jumalten sanansaattajana.

 

2. Sihteeri sekä tiedotusvastaava

Selina.E

selina.p.elomaa(at)student.jyu.fi

Nimi: Selina Elomaa
Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

Mä oon se, kuka hyräilee kokoajan ja nauraa paljon. Jos mulla olisi supervoimia, pystyisin ehdottomasti muuttamaan kaiken suklaaksi. Jos sulta puuttuu kahviseura, mua voi aina pyytää mukaan!

 

Taloudenhoitaja

Veera.N

veera.v.nissinen(at)student.jyu.fi

Nimi: Veera Nissinen
Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

 

SOOL- ja yhteistyövastaava

Selfietikku

elma.s.hyoky(at)student.jyu.fi

Nimi: Elma Hyöky
Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

Supervoimaksi haluaisin taidon käsitellä aikaa: pysäyttää, nopeuttaa ja palata menneeseen. Tulevaisuudessa en kävisi vaikka osaisin, hyvä pitää elämä yllätyksellisenä. Ajan pysäyttäisin muiden kertoessa vitsejä joita en heti ymmärrä ja nopeuttaisin silloin kun itse kerron vitsejä joita muut eivät ymmärrä. Ajassa palaisin pari vuotta taakse päin, selfietikku-aikaan, miten missasin näin siistin jutun?!

 

Jäsenistövastaava

Milja

milja.p.lindholm(at)student.jyu.fi

Nimi: Milja Lindholm
Vuosikurssi: 5. vuosikurssi

 

Tapahtumavastaava

Neea

neea.j.mutanen(at)student.jyu.fi

Nimi: Neea Mutanen
Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

Tapahtumavastaavan pesti kiinnosti minua, koska tykkään järjestää kaikenlaista ja haluan tutustua uusiin ihmisiin. Jos olisin jumala, olisin Bastet eli kissajumala. Bastet ei liity ehkä parhaiten pestiini, mutta kuvaus suojelevasta ja ilon voimaa tuovasta jumalasta tuntui itselle sopivalta.

 

Tapahtumavastaava

Sanni

sanni.a.kolsi(at)student.jyu.fi

Nimi: Sanni Kolsi
Vuosikurssi: 2. vuosikurssi

Jos mulla olisi supervoimia, liittyisi se ajatustenlukuun; taidon ansiosta osaisin suunnitella varmasti jokaiselle mieluisia tapahtumia! Ajatustenlukuun en kuitenkaan pysty, joten mulle saa tulla juttelemaan tai laittaa viestiä erityisesti tapahtumiin liittyvissä asioissa!

 

Edunvalvontavastaava

Milla

milla.j.hankonen(at)student.jyu.fi

Nimi: Milla Hankonen
Vuosikurssi: 3. vuosikurssi

Edunvalvontavastaavan pesti sisältää kopo- ja sopojutut, joten mun puoleen saa ja kannattaa kääntyä jos joku askarruttaa ja kaipaa juttuseuraa opiskeluihin (ja muihinkin asioihin) liittyen! Juodaan vaikka kahvit ruusulassa. Jos mulla ois supervoimia oisin rikas, koska osaisin teleportata ja säästäisin lentolipuista.

 

Edunvalvontavastaava

dsc_0027

jutta.m.a.valtonen(at)student.jyu.fi

Nimi: Jutta Valtonen
Vuosikurssi: 3. vuosikurssi

 

Ympäristö-, kehy- ja KV-vastaava

IMG-20180216-WA0002

selina.i.keranen(at)student.jyu.fi

Nimi: Selina Keränen
Vuosikurssi: 3. vuosikurssi

 

Varajäsen

Olli

olli.a.tamminen(at)student.jyu.fi

Nimi: Olli Tamminen
Vuosikurssi: 4. vuosikurssi

En toivo supervoimia, koska olen hallituksen Haades, tuonelan hallitsija. Mut kutsutaan apuun vain tarvittaessa. Opiskelijatapahtumiin tulen vihreissä haalareissani tervehtimään varaskansaa.

Mainokset