Tutorit

Saanen esitellä vuoden 2016-2017 tutorit, kaikkiaan ennätykselliset 8 kappaletta! Tutorit tulevat ohjaamaan ensi syksynä fuksien demoryhmiä pareittain.

 

tutorit

Tämä mahtava joukko auttaa fukseja navigoimaan yliopistoviidakossa ja he tekevät myös parhaansa, jotta jokainen fuksi kokisi olonsa tervetulleeksi osaksi varhaiskasvatuksen opiskelijoiden joukkoa ja pääsisi tutustumaan uusiin ryhmätovereihin.

Raino Hakkarainenrainotutor

Vuosikurssi: 2.

Muiden tutoreiden mietteitä Rainosta:

Raino on leppoisa ja rauhallinen immeinen Savon sydämestä. Isoisämäisen olemuksensa takia, tämä miekkonen on hyvin helposti lähestyttävä. Raino harrastaa valokuvausta ja hänen taidettaan kannattaa väijyä instagramista (@rainohakkarainen). Raino ei vietä aikaa missään tietyssä paikassa, joten häneen saattaa törmätä milloin missäkin.


Anna-Maria Hämäläinenanskututor

Vuosikurssi: 2.

Other tutors thoughts about Ansku: Anna-Maria on aina suhteellisen pirteä ja iloinen. Anna-Marian tunnistaa massiivisesta nutturastaan, joka toimii myös eräänlaisena suunnistusmerkkinä suuressakin ihmisvilinässä. Harrastuksia mitä näitä nyt on mm. unissapuhuminen, kaiken kokeileminen, taiteellinen jääkuviointi ja somettaminen yms. Instagram löytyy (@anna.mariasofia), mikäli haluat käydä tsekkaamassa etukäteen, millainen pörröpää syksyllä tulee vastaan!

 

 

essitutor

Essi Tammilehto

Vuosikurssi: 2.

Vad andra tutorerna tänkar på Essi: Essi on iha ok. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat suomalaiset realitysarjat ja tinder. Essi haluaa myös epätoivoisesti uusia seuraajia instagramiin, etsikää hänet @essidamaria

 

 

 

 

Anssi Mikkonenanssitutor

Vuosikurssi: 2.

Was denken andere Tutoren von Anssi: Anssi on melkein saamaton ja hieman vallaton. Komerossa asumisen vastapainona hän tykkää käydä usein paikallisissa anniskeluravintoloissa. Häntä ei kannata seurata instassa vaan ottaa suoraa yhteyttä numeroon 0443446964.

 

 

 

 

Maiju Rintakumpumaijututor

 

Vuosikurssi: 2.

Sähköposti: maiju.rintakumpu(a)hotmail.com

L’opinion des tuteurs á propos de Maiju: Maiju on kroonisesti myöhässä ja Jyväskylän
nuorin mummo. Hän kutoo luennoilla sekä suhtautuu popcornpusseihin intohimoisesti. Maiju ei ole kovin aktiivinen instaaja, mutta käy toki seuraamassa @maijuhelmiina

 

 

 

annitutor

Anni Riikonen

Vuosikurssi: 2.

Sähköposti: annielisa.riikonen(a)gmail.com

Przemyślenia opiekuna na temat konkretnej osoby, przykładowo co opiekun myśli o Anni: Anni on toisinaan iloinen ja ihan hauska. Varmimmin löydät hänet tanssiopistolta tai yöaikaan mäkkäristä. Seuraa häntä instassa @annrii

 

 

Sara Palonensaratutor

Vuosikurssi: 2.

Sähköposti: sara.j.palonen(a)student.jyu.fi

Otros tutores opiniones sobre Sara: Sara ei omista yksiäkään farkkuja ja hänellä on paha dippiaddiktio. Saralla ei ole harrastuksia, koska ei omista telkkua, mutta käy usein nukkumassa päikkärit kavereidensa luona (varokaa vaan). Saran instassa @sarapalonen määrä korvaa laadun.

 

 

 

katatutor

Katariina Mattila

Vuosikurssi: 2.

Sähköposti: mattila.katariina@luukku.com

Muiden tutoreiden ajatuksia Katariinasta: Kata on tollanen tarmokas pakkaus. Hän jakaa Essin realitysarjaharrastuksen ja heidän ainut sosiaalinen toiminta tapahtuu television äärellä. Katan jännittävää elämää voit seurata instassa @katariinay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: