Tapahtumat

Varkaat ry järjestää jäsenilleen monipuolisia tapahtumia ympäri lukuvuoden. Tapahtumia ovat juhlat, vapaa-ajan tapahtumat, kulttuuritapahtumat sekä liikuntatapahtumat.

Järjestämme erilaisia tapahtumia kuukausittain. Lisäksi mahdollistamme jäsentemme osallistumisen suurempiinkin opettajaopiskelijoiden tapahtumiin, kuten talvipäiville tai pikkujouluristeilylle vuosittain. Varkaat ry järjestää myös kuukausittain toistuvia erilaisia maksuttomia tapahtumia, kuten esimerkiksi Varkaat vapaalla-tapahtumia.

Varkaiden vuosijuhlat järjestämme aina kahden tai kolmen vuoden välein, niin että jokaisella opiskelijallamme on mahdollisuus osallistua vuosijuhlille kerran kandivaiheen opiskelun aikana.

Varkaiden tulevia tapahtumia voit seurata etusivun tapahtumakalenterista tai Facebook-ryhmästä ja muualta somesta. Infoamme tapahtumista myös viikottaisissa sähköposteissamme.

Otamme mielellämme vastaan jäsenten ideoita ja toiveita tapahtumien suhteen, meihin voit olla aina yhteydessä, jos sinulla on mielenkiintoinen idea tapahtumalle!

Mainokset